Het corona-virus dat de wereld overgaat, heeft een ongekende impact op de maatschappij en op ons dagelijks leven. Het zwaarst treft het hen die zelf ernstig ziek worden of van wie geliefden overlijden. Daarbij vergeleken zijn de praktische gevolgen voor de camperverhuur onbelangrijk. Dat neemt niet weg dat camperhuurders ons wel bellen met vragen en bij annulering vragen hoe Kelgin Campers daarmee omgaat. Daarom publiceren we hier informatie over de manier waarop Kelgin Campers in deze spannende tijden met bestaande en nieuwe huurders om wil gaan.

Maatwerk bij annulering

Kelgin Campers zoekt in deze tijd van coronacrisis met gedupeerde huurders naar een passende oplossing. Het ideaal is een oplossing waarbij de schade zowel voor de huurder als voor de verhuurder zoveel mogelijk beperkt blijft.

Lees meer...

Pandemie-clausule voor nieuwe reserveringen

Bij Kelgin Campers merken we dat mensen die graag deze zomer met een camper op reis willen, nu zouden willen reserveren, maar het lastig vinden om nu verplichtingen aan te gaan. Daar komt Kelgin Campers aan tegemoet.

Lees meer...

Annuleren: de voorwaarden

Annuleren kwam in de voorgaande seizoenen maar bij hoge uitzondering voor. Dat is nu heel anders. In maart 2020 gingen grenzen dicht en werd reizen per camper in Europa vrijwel onmogelijk.

Lees meer...

De camper: het nieuwe normaal?

Kunnen we in tijden van corona op vakantie? Niets is zeker en we leren nog steeds. Wel is duidelijk dat een camper de ideale manier is om rond te reizen en toch afstand te bewaren. Dat is voor veel mensen reden om voor het eerst met een camper op reis te gaan.

Lees meer...

Joomla SEF URLs by Artio

Kelgin op Twitter

Reserveer nu lastminute een luxe Elnagh camper vanaf vrijdag 14 augstus. https://t.co/6nz8Z2lSW8 https://t.co/HeavnFOpJb
De camper: het nieuwe normaal? Over de ideale manier van reizen in de 1,5-meter-samenleving. https://t.co/IOwz5ruYEa https://t.co/0syrnIdTXI
Het reserveren van camperhuur voor de zomermaanden komt voorzichtig weer op gang. Verklein het risico op onverhoopt… https://t.co/3ZNEIMgF1M